Select Page
Politika zasebnosti za dynamic-ure.si
Pri dynamic-ure.si, ki je dostopen s https://dynamic-ure.si/, je ena naših glavnih prioritet zasebnost obiskovalcev. Ta dokument o politiki zasebnosti vsebuje vrste informacij, ki jih zbira in beleži dynamic-ure.si in kako jih uporabljamo.

Če imate dodatna vprašanja ali potrebujete več informacij o naši politiki zasebnosti, nas kontaktirajte.

Ta Politika zasebnosti velja samo za naše spletne aktivnosti in velja za obiskovalce našega spletnega mesta v zvezi z informacijami, ki jih delijo in/ali zbirajo na dynamic-ure.si. Ta pravilnik ne velja za informacije, zbrane brez povezave ali prek drugih kanalov razen tega spletnega mesta. Naša politika zasebnosti je bila ustvarjena s pomočjo brezplačnega generatorja pravilnikov o zasebnosti.

soglasje
Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z našo politiko zasebnosti in se strinjate z njenimi pogoji.

Podatki, ki jih zbiramo
Osebni podatki, za katere se zahteva, da jih posredujete, in razlogi, zakaj jih morate posredovati, vam bodo jasni v trenutku, ko vas prosimo, da posredujete svoje osebne podatke.

Če stopite v stik z nami neposredno, bomo morda prejeli dodatne informacije o vas, kot so vaše ime, e-poštni naslov, telefonska številka, vsebina sporočila in/ali priloge, ki nam jih lahko pošljete, in vse druge informacije, ki jih lahko posredujete.

Ko se registrirate za račun, lahko zahtevamo vaše kontaktne podatke, vključno s predmeti, kot so ime, ime podjetja, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

Kako uporabljamo vaše podatke
Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo na različne načine, vključno z:

Zagotavljanje, upravljanje in vzdrževanje naše spletne strani
Izboljšajte, prilagodite in razširite naše spletno mesto
Razumeti in analizirati, kako uporabljate naše spletno mesto
Razvijte nove izdelke, storitve, funkcije in funkcionalnosti
Komunicirati z vami, bodisi neposredno ali prek enega od naših partnerjev, vključno s storitvami za stranke, da vam zagotovimo posodobitve in druge informacije v zvezi s spletnim mestom ter za tržne in promocijske namene
Pošljite vam e-pošto
Poiščite in preprečite goljufije
Dnevniške datoteke
dynamic-ure.si sledi standardnemu postopku uporabe dnevniških datotek. Te datoteke beležijo obiskovalce, ko obiščejo spletna mesta. To počnejo vsa gostiteljska podjetja in so del analitike storitev gostovanja. Podatki, ki jih zbirajo dnevniške datoteke, vključujejo naslove internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika, ponudnika internetnih storitev (ISP), datum in časovni žig, napotitvene/izhodne strani in morda število klikov. Te niso povezane z nobenimi informacijami, ki bi omogočale osebno prepoznavo. Namen informacij je analiza trendov, upravljanje spletnega mesta, spremljanje gibanja uporabnikov na spletnem mestu in zbiranje demografskih informacij.

Piškotki in spletni svetilniki
Kot vsako drugo spletno mesto tudi dynamic-ure.si uporablja ‘piškotke’. Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje informacij, vključno s preferencami obiskovalcev, in stranmi na spletnem mestu, do katerih je obiskovalec dostopal ali obiskal. Podatki se uporabljajo za optimizacijo uporabniške izkušnje s prilagajanjem vsebine naše spletne strani glede na vrsto brskalnika obiskovalcev in/ali druge informacije.

Za več splošnih informacij o piškotkih preberite članek o piškotkih na spletnem mestu Generate Policy Privacy.

Pravilnik o zasebnosti oglaševalskih partnerjev
Na tem seznamu si lahko ogledate Politiko zasebnosti za vsakega od oglaševalskih partnerjev dynamic-ure.si.

Oglasni strežniki ali oglasna omrežja tretjih oseb uporabljajo tehnologije, kot so piškotki, JavaScript ali spletni svetilniki, ki se uporabljajo v njihovih oglasih in povezavah, ki se pojavljajo na dynamic-ure.si, ki se pošiljajo neposredno v brskalnik uporabnikov. Ko se to zgodi, samodejno prejmejo vaš IP naslov. Te tehnologije se uporabljajo za merjenje učinkovitosti njihovih oglaševalskih kampanj in/ali za prilagajanje oglaševalske vsebine, ki jo vidite na spletnih mestih, ki jih obiščete.

Upoštevajte, da dynamic-ure.si nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo tretji oglaševalci.

Pravilnik o zasebnosti tretjih oseb
Politika zasebnosti dynamic-ure.si ne velja za druge oglaševalce ali spletne strani. Zato vam svetujemo, da za podrobnejše informacije preberete ustrezne pravilnike o zasebnosti teh oglasnih strežnikov tretjih oseb. Lahko vključuje njihove prakse in navodila o tem, kako onemogočiti nekatere možnosti.

Piškotke lahko onemogočite prek posameznih možnosti brskalnika. Če želite izvedeti podrobnejše informacije o upravljanju piškotkov s posebnimi spletnimi brskalniki, jih lahko najdete na ustreznih spletnih mestih brskalnikov.

Pravice do zasebnosti CCPA (ne prodajajte mojih osebnih podatkov)
V skladu z CCPA imajo potrošniki v Kaliforniji med drugimi pravicami pravico do:

Zahtevajte, da podjetje, ki zbira osebne podatke potrošnika, razkrije kategorije in posebne dele osebnih podatkov, ki jih je podjetje zbralo o potrošnikih.

Zahtevajte, da podjetje izbriše vse osebne podatke o potrošniku, ki jih je podjetje zbralo.

Zahtevajte, da podjetje, ki prodaja osebne podatke potrošnika, ne prodaja osebnih podatkov potrošnika.

sl_SISlovenian